Sofie Karlström i Nicaragua

2010-04-25
20:50:32

Utgång i Estelí
Igår gick vi ut och festade i Estelí. Det var första gången på över en månad, så det var verkligen dags! Till att börja med satt vi här ute på pation och drack lite öl och vin. Vi lyssnade på våra nyinköpta CD-skivor med Alicia Keys, Missy Elliott, Tracy Chapman och Mercedes Soza. Vid elvatiden tog vi en liten promenad ner till carreteran, stora bilvägen där alla klubbar ligger. Vi började leta efter en bar som Gizela brukade gå till i höstas när hon var här och skrev sin uppsats i psykologi.

En bil saktar in bredvid oss och jag hann precis tänka "Åh nej, vad nu då?" innan föraren ropade "Gizela!". Det var Gizelas kompis Alberto som jag bara hälsat lite snabbt på innan på Café Luz. Vi hade bestämt att vi skulle gå ut tillsammans, så vi hoppade in i hans bil. Han lyssnade på Kleerup. Det var så skönt att glida runt i en ny fräsch bil och lyssna på elektro, som att man för en stund befann sig i en annan värld.

Efter att ha åkt runt och kollat läget på lite olika klubbar bestämde vi oss för Cigarszone, "Stureplansstället" där vi nästan vänt i dörren sist vi var där. Idag var vi dock finklädda båda två och det var mer party på stället, där Estelís crème de la crème håller till. Alberto var ett efterlängtat asexuellt nicaraguanskt under.

Inträdet på stans flashigaste klubb är 33 kronor och en öl kostar åtta kronor. Som sagt, Nicaragua är Latinamerikas näst fattigaste land efter Haiti.

Betyg på utekvällen: 3/5


Kommentar:
#1: Kerstin

Låter som du haft en superhelg!

2010-04-25 @ 22:27:26
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: